800 de locuri de muncă, disponibile în Spania

În luna decembrie 2017, Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează selecţia persoanelor aflate în baza de date, pentru domeniul agricol în Spania.

La nivel naţional, sunt disponibile 800 de locuri muncă, la campania de cules căpşuni, din anul 2018, pentru persoanele apte de muncă în câmp (400 de femei și 200 de cupluri).

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare, 15 februarie 2018, timpul de lucru fiind de 6,5 ore pe zi/39 ore pe săptămână.

Salariul oferit este de 40,43 euro brut/zi, conform Convenţiei colective aplicabile, plătibil la două săptămâni, prin transfer bancar. Contribuţiile datorate sunt de 2% impozit pe venit şi 113 euro pentru asigurarea socială.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul va plăti 1,6 euro/zi, pentru cheltuieli de întreţinere.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. Teleorman) copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni), C.V model Europass în limba română, cazier judiciar în original din care să reiasă că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni), adeverinţă de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă, formular de înregistrare în limba română transmis de firmele portugheze (se completează la sediul A.J.O.F.M.), dosar plic.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Teleorman şi care sunt interesate de aceste oferte, trebuie să se adreseze consilierilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, pentru a fi înregistraţi în baza de date.

C. DUMITRACHE