700 de agenți economici, interesați să angajeze teleormăneni

Aproximativ 700 de agenți economici au fost contactați pentru a partiipa la Bursa Locurilor de Muncă. Până la această dată au fost identificate 297 locuri de muncă, din care 270 pentru persoanele fără studii superioare și 27 cu studii superioare.

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman organizează “Bursa generală a locurilor de muncă”, una dintre cele mai importante acţiuni implementate la nivel judeţean pentru persoanele în cautarea unui loc de muncă şi agenţii economici, în data de 12 aprilie, ora 09.00 în Alexandria – Sala Polivalentă şi la sediul agenţiilor locale din Roşiori de Vede şi Turnu Măgurele.

Obiectivul principal al acestei acţiuni este facilitarea contactul direct dintre angajatori și viitorii angajaţi având ca şi rezultat final angajarea directă și selecţiile pentru participarea la probele de lucru în vederea angajării.

Tot în cadrul evenimentului experţi ai A.J.O.F.M Teleorman vor oferi informații privind serviciile oferite de către compartimentele de specialitate precum și proiectele cu finanţare nerambursabilă implementate la nivelul judeţului: Ucenicie și stagii pentru șomerii non-NEET din Regiunile mai puțin dezvoltate și INTESPO – Inregistrarea Tinerilor în Evidenţele Serviciului Public de Ocupare.

Agenţii economici, interesaţi să recruteze personal din rândul persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, sunt invitaţi să participe la bursa organizată de AJOFM Teleorman.

Claudiu DUMITRACHE