428 solicitări la SAJ Teleorman, în weekend

Din totalul celor peste 400 de solicitări pe care le-au avut ambulanțele din cadrul SAJ Teleorman în perioada 8-10 decembrie 2017, în cinci din situații personalul medical de pe ambulanțe a constatat decesul pacienților, iar în șase dintre cazuri, ambulanțele au intervenit, la locul accidentelor rutiere, pentru a acorda primul ajutor victimelor. Cele cinci persoane găsite decedate sunt patru bărbați cu vârste de 50, 65, 68 și 69 de ani (din Siliștea Gumești, Turnu Măgurele, Roșiori de Vede și Frăsinet) și o femeie în vârstă de 57 de ani din localitatea Zâmbreasca.

Accidentele de cirulație la care au fost solicitate ambulanțele teleormănene s-au petrecut în Cervenia, Sericu, Peretu, Drăgănești Vlașca, Zâmbreasca și Băbăița, fiecare soldat cu câte o victimă. Persoana accidentată în evenimentul rutier de la Zâmbreasca, un pieton, și-a pierdut viața în urma accidentului.

În weekendul trecut, ambulanțele din cadrul SAJ au intervenit în următoarele situații: transfer interclinic+externări+CT-123; cefalee-50; dureri abdominale sau de spate-49; tuse, probleme respiratorii minore-26; accidente diverse-20; AVC-17; psihiatrie-17; persoane inconștiente-15; copii bolnavi-14; dureri toracice-13; conflicte și agresiuni fizice-11; sângerare-10; obstetrică-ginecologie-9; leșin(sincopă)-9; căzuți în stradă-9; intoxicații-8; febră-4; convulsii-4; alergii-3; boli nediagnosticate-3; diabet zaharat-2; incidente provocate de animale/insecte-1.

M. MEILĂ