300 de locuri de muncă la cules de zmeură! Salariu de 1200 euro

Teleormănenii care vor să culeagă zmeură în Portugalia, la începutul anului viitor, au la dispoziție 300 de locuri de muncă. Contractele sunt pentru cel puțin 3 luni luni, salariul putând ajunge și la 1200 euro pe lună.

Firmele portugheze angajatoare asigură cazarea lucrătorilor și, în unele cazuri, chiar și o masă pe zi.

”Selecţia candidaţilor se va desfăşura în două localităţi din ţară, respectiv: Roman (judeţul Neamţ) – 17 ianuarie 2018 şi Brăila (judeţul Brăila) – 19 ianuarie 2018.

Cerinţe: sunt solicitate persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, constituie avantaj cunoştinţele de bază de limba engleză/spaniolă/portugheză şi experienţa în agricultură.

Durata contractului de muncă este de aproximativ 3 luni, data estimată de angajare fiind februarie-martie 2018, iar salariul oferit este cuprins între 603 – 1199 euro/brut/lună.

Cazarea este asigurată de angajator, iar muncitorul va plăti 2 euro/zi, pentru cheltuieli de întreţinere. De asemenea, angajatorul va plăti transportul către Portugalia, iar costul acestuia va fi dedus din primele salarii”, se arată într-un comunicat de presă al AJOFM.

Înscrierea în baza de date se realizează pe baza următoarelor documente: cerere tip (se completează la sediul A.J.O.F.M. Teleoman) copie act de identitate sau paşaport (valabilitate minim 6 luni), C.V model Europass în limba română, cazier judiciar în original din care să reiasă că nu are antecedente penale (termen de valabilitate 6 luni), adeverinţă de la medicul de familie, cu mentiunea „Clinic sănătos/Apt pentru muncă, formular de înregistrare în limba română transmis de firmele portugheze (se completează la sediul A.J.O.F.M.), dosar plic.

Persoanele cu domiciliul în judeţul Teleorman şi care sunt interesate de aceste oferte, trebuie să se adreseze consilierilor Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Teleorman, pentru a fi înregistraţi în baza de date.

C. DUMITRACHE