266 de locuri de muncă, valabile în această săptămână

Ofertă săracă de locuri de muncă în această săptămână. În evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 266 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 39 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, economic-administrativ, agricol, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, construcţii civile, confecţii PVC, transporturi, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 37 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 159 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 70 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 40 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul confecţiilor textile.

Astfel, în Alexandria sunt 193 locuri de muncă, 27 agenţi economici (domenii: industrial, transporturi, confecţii textile, construcţii civile, alimentaţie publică, medical, vânzări, servicii şi comerţ; 35 locuri pentru persoane cu studii superioare, 109 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 49 locuri pentru persoane necalificate).

În municipiul Turnu Măgurele sunt 10 locuri de muncă puse la dispoziție de 3 agenţi economici (domenii: confecţii textile, vânzări, economic-administrativ, servicii şi comerţ, pentru persoane cu studii medii şi profesionale).

Și în municipiul Roşiorii de Vede sunt 37 locuri de muncă, 4 agenţi economici (domenii: confecţii textile şi întreţinere clădiri, 30 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 7 locuri pentru persoane necalificate).

De asemenea, în Zimnicea sunt oferite 26 locuri de muncă, 5 agenţi economici (domenii: industrial, medical, agricol, servicii şi comerţ, 2 locuri pentru persoanele cu studii superioare, 10 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 14 locuri pentru persoane necalificate ).

C.D.