260 de locuri de muncă valabile pentru următoarea săptămână

Teleormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă au de unde alege. Pentru săptămâna aceasta, 26 de agenți economici au pus la bătaie nu mai puțin de 260 de locuri de muncă. Domeniile de activitate sunt diversificate și se adresează tuturor categoriilor sociale.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 33 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 165 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 62 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 10 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul alimentaţiei publice.

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 260 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 26 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, pază şi ordine publică, confecţii textile, construcţii civile, servicii şi comerţ.

Astfel, în Alexandria sunt 227 locuri de muncă, 19 agenţi economici (domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, pază şi ordine publică, vânzări, construcţii civile, servicii şi comerţ; 31 locuri pentru persoane cu studii superioare, 147 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 49 locuri pentru persoane necalificate).

La Roşiori de Vede sunt 18 locuri de muncă, 4 agenţi economici (domenii: industrial şi servicii; 2 locuri pentru persoane cu studii superioare, 11 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 5 locuri pentru persoane necalificate).

Iar în Zimnicea sunt 15 locuri de muncă, 3 agenţi economici (domenii: industrial şi confecţii textile; 7 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 8 locuri pentru persoane necalificate).

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii nr. 76/2002, modificată şi completată, să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

Pentru a comunica locurile de muncă vacante, agenţii economici pot depune formularul ANEXA 1A, la sediul agenţiilor locale/punctelor de lucru sau transmite prin fax: 0247/311.164 şi e-mail: ajofm@tr.anofm.ro.

În situaţia în care, agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia, în termen de 1 zi, să anunţe ocuparea acestora, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

C.D.