222 de locuri de muncă pentru teleormăneni, la început de an

Începutul anului aduce puține locuri de muncă teleormănenilor. 222 de locuri de muncă sunt puse la dispoziție de angajatorii teleormăneni.

În evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 222 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 19 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, feroviar, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 28 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 135 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 59 locuri de muncă.

Astfel, în Alexandria sunt valabile 194 locuri de muncă, 15 agenţi economici (domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, vânzări, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ; 28 locuri pentru persoane cu studii superioare, 126 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 40 locuri pentru persoane necalificate).

La Roşiori de Vede sunt valabile 15 locuri de muncă, 3 agenţi economici (domenii: confecţii textile, industrial, feroviar, 7 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 8 locuri pentru persoane necalificate).

Iar la Turnu Măgurele sunt oferite 13 locuri de muncă, 1 agent economic (în domeniul agricol, 2 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 11 locuri pentru persoane necalificate).

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

În situaţia în care, agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia, în termen de 1 zi, să anunţe ocuparea acestora, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

C.D.