220 de locuri de muncă, disponibile în județul Teleorman

Puține locuri de muncă disponibile luna aceasta în județul Teleorman. Aproximativ 220 de locuri de muncă sunt puse la dispoziție de angajatorii teleormăneni. Locurile de muncă, puse la dispoziţie de către 18 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, economic, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 30 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 132 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 55 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 58 locuri de muncă pentru ucenici, în domenii de activitate, precum: alimentaţie publică şi confecţii textile.

Astfel, în Alexandria sunt valabile 203 locuri de muncă, 23 agenţi economici (domenii: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, economic, vânzări, pază şi ordine publică, servicii şi comerţ; 29 locuri pentru persoane cu studii superioare, 127 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 47 locuri pentru persoane necalificate).

La Roşiori de Vede sunt valabile 14 locuri de muncă, 3 agenţi economici (domenii: confecţii textile, industrial, economic, 1 loc pentru persoane cu studii superioare, 5 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 8 locuri pentru persoane necalificate).

Agenţii economici au obligaţia, conform prevederilor Legii să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

În situaţia în care, agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia, în termen de 1 zi, să anunţe ocuparea acestora, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

C.D.