220 de locuri de muncă, disponibile în județul Teleorman

Teleormănenii aflați în căutarea unui loc de muncă au la dispoziție, pentru următoarele 7 zile, un număr de 220 de locuri de muncă vacante. Acestea sunt puse la dispoziție de 22 de agenție economici. Majoritatea sunt în municipiul Alexandria.

Agenţii economici au obligaţia să comunice agenţiilor judeţene pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază teritorială îşi au sediul, respectiv domiciliul, locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.

În situaţia în care, agenţii economici au ocupat locurile de muncă declarate vacante, au obligaţia, în termen de 1 zi, să anunţe ocuparea acestora, prin depunerea formularului ANEXA 1B, la datele de contact menţionate mai sus.

În această perioadă, în evidenţa A.J.O.F.M Teleorman sunt înregistrate un număr de 220 locuri de muncă, puse la dispoziţie de către 22 agenţi economici, în domenii de activitate, precum: industrial, alimentaţie publică, vânzări, confecţii textile, construcţii civile, servicii şi comerţ.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt disponibile 31 locuri de muncă, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale – 143 locuri de muncă şi pentru persoanele necalificate – 46 locuri de locuri de muncă.

De asemenea, la nivelul judeţului Teleorman sunt înregistrate un număr de 10 locuri de muncă pentru ucenici, în domeniul alimentaţiei publice.

Astfel, în Alexandria sunt disponibile 217 locuri de muncă puse la dispoziție de 19 agenţi economici în domeniile: industrial, confecţii textile, alimentaţie publică, pază şi ordine publică, vânzări, construcţii civile, servicii şi comerţ; 31 locuri pentru persoane cu studii superioare, 140 locuri pentru persoane cu studii medii şi profesionale, 46 locuri pentru persoane necalificate.

La Roşiori de Vede sunt vacante 2 locuri de muncă, oferite de 2 agenţi economici, în domeniul serviciilor, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale.

Nu în ultimul rând, la Zimnicea este valabil 1 loc de muncă, în domeniul industrial, pentru persoanele cu studii medii şi profesionale.

Pentru informaţii suplimentare, privind măsurile active de ocupare, persoanele interesate se pot adresa, de luni până joi între orele 8.00-16.30 şi vineri între orele 8.00-14.00, Agenţiilor locale/Punctelor de lucru, din raza de domiciliu.

C.D.