20 de amenzi rutiere, un certificat reținut și un accident rutier

7580 lei este valoarea amenzilor aplicate de polițiștii teleormăneni în ultimele 24 de ore. Aceștia, ca în fiecare zi, au acţionat ”pe linia prevenirii şi combaterii cauzelor generatoare de accidente rutiere”. În urma acțiunilor fiind aplicate 20 de sancțiuni contravenționale în valoare de 7580 lei. Totodată a fost reținut și un certificat de înmatriculare.

Deși ”acționează” zilnic pentru ”prevenirea” accidentelor rutiere, acestea au loc chiar sub nasul lor.

Polițiștii din municipiul Alexandria au fost sesizați prin apel la 112 cu privire la faptul că pe DJ 703, în afara localităţii Mavrodin s-a produs un eveniment rutier soldat cu victime omenesti.

”Un bărbat în vârstă de 34 ani din comuna Mavrodin, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 703, în afara localităţii Mavrodin, nu a adaptat viteza de deplasare la condițiile de drum, drumul fiind acoperit cu gheaţă şi zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers și s-a răsturnat în afara părţii carosabile, în partea stângă a direcţiei de deplasare”, se arată într-un comunicat de presă al Poliției Teleorman.

În urma evenimentului, a rezultat rănirea unui pasager, un bărbat în vârstă de 57 ani din comuna Mavrodin. Acesta a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ”vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

C.D.