Zorinel Niculcea, lăsat la vatră – Marin Cune, noul prefect al judeţului Teleorman

Despre posibila înlocuire a prefectului Zorinel Niculcea cu şeful său de Cabinet, Marin Cune, s-a vorbit încă din primele zile ale acestui an. Înscrierea lui Marin Cune la cursurile de Înalţi Funcţionari Publici din cadrul Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, a întărit zvonurile care, iată, s-au adeverit.
Începând de miercuri, 8 mai 2013, Zorinel Niculcea a fost schimbat, pe principiul mobilităţii, în locul său fiind numit Marin Cune, colegul său de partid.
Printr-o ciudată coincidenţă, Zorinel Niculcea a fost eliberat din funcţie în aceeaşi zi în care a fost numit în urmă cu un an, 8 mai 2012.
Noul prefect al Teleormanului este vicepreşedinte al filialei judeţene a PNL şi vicepreşedinte al Biroului Politic Judeţean. Înainte de a deveni şeful de cabinet al prefectului, a lucrat în cadrul Direcţiei de Sănătate Publică Teleorman.
Fostul prefect Zorinel Niculcea se va întoarce, probabil, în corpul inspectorilor guvernamentali, unde a lucrat în intervalul dintre cele două mandate de prefect.
Noi le dorim amândurora succes în activitatea pe care o vor desfăşura la noile locuri de muncă.

C.O.