Ziua pensionarilor, sărbătorită şi la Roşiorii de Vede

În organizarea conducerii administraţiei publice locale şi a Consiliului Pensionarilor şi Persoanelor Vârstnice Roşiorii de Vede, la Casa de Cultură municipală au avut loc manifestări culturale şi sportive dedicate pensionarilor şi celorlalte persoane vârstnice. Astfel, cu prilejul “Zilei Internaţionale a Persoanelor Vârstnice”, la Casa de Cultură a avut loc un simpozion intitulat “Vârsta de aur în anul Centenarului Marii Uniri”, fiind aniversate familiile care au împlinit în acest an 50 de ani de căsătorie. Simpozionul a fost urmat de o minunată seară de muzică şi dans dedicată persoanelor vârstnice.

De asemenea, la Clubul Pensionarilor, în organizarea Consiliului Pensionarilor şi Persoanelor Vârstnice Roşiorii de Vede, a avut loc simpozionul intitulat ”1 Octombrie – Ziua Inernaţională a Persoanelor Vârsnice”

Cu o zi înainte, cu sprijinul administraţiei publice locale, au fost organizate concursuri de şah, teble, rummy, tenis de masă şi biliard, concursuri la care a participat un mare număr de pensionari.

 

G. ZAVERA