Zilele Bibliotecii “Marin Preda” s-au prelungit şi în week-end

Activităţile prilejuite de Zilele Bibliotecii “Marin Preda” din Alexandria, au continuat şi sâmbătă, 16 noiembrie, atunci când în sala mare de lectură a instituţiei a fost prezent un public numeros format din şcolari şi până la persoane de vârsta a treia.
Programul a început, mai întâi cu prezentarea programului Biblione, amintindu-se totodată şi avantajele implementării acestui program, urmat de momentul intitulat “biblioteci publice în partenerit”, în care s-a realizat un dialog între reprezentanţi al Biliotecii “Marin Preda” şi cei ai Bibliotecii “Ion Heliade Rădulescu” din judeţul Dâmboviţa.
Decernarea diplomelor Bibliotecii “Marin Preda” Teleorman pe anul 2013, a fost următorul moment, prin care Viorel Fota directorul instituţiei a oferit câte o diplomă lui Stan V. Cristea, pentru susţinerea actului cultural teleormănean, Tudor Matreşu, pentru întreaga sa activitate în slujba cărţii şi a bibliotecii, Nicoletei Alexe şi Marinelei Răşanu pentru activitatea desfăşurată în cadrul programului Biblionet şi lui Teodor Nicolae Săceanu, acesta fiind considerat ca şi cel mai fidel colaborator al bibliotecii.
Activităţile au continuat cu un program de teatru, cântece şi poezie, realizat de elevii Liceului Pedagogic “Mircea Scarlat”, coordonaţi de directorul adjunct Mariana Buciu.

M.M.