Zilele Bibliotecii Județene „Marin Preda” Teleorman

Zilele Bibliotecii Județene „Marin Preda” Teleorman, ediția a XXI-a, se vor desfășura la Alexandria, în perioada 6-8 noiembrie 2019.

Organizatorii evenimentului sunt Biblioteca Județeană „Marin Preda” Teleorman și Consiliul Județean Teleorman, în parteneriat cu Instituția Prefectului Județului Teleorman, Primăria Municipiului Alexandria, Asociația Națională a Bibliotecarilor și Bibliotecilor Publice din România (ANBPR), Bibliotecile Județene „Dinicu Golescu” Argeș, „George Barițiu” Brașov, „Panait Istrati” Brăila, „Alexandru Odobescu” Călărași, „G. T. Kirileanu” Neamț, „Panait Cerna” Tulcea, Direcția Județeană pentru Cultură Teleorman, Centrul Județean de Conservare și Promovare a Culturii Tradiționale (C.J.C.P.C.T.) Teleorman și Muzeul Județean Teleorman.

Vor participa la manifestările care vor avea loc reprezentanți ai administrației publice locale și ai instituțiilor de cultură din țară și județ, scriitori și publiciști din țară și din județ, bibliotecari din bibliotecile publice și școlare din țară și județ.

Cornelia RĂDULESCU