Weekend plin de fotbal

Echipele de fotbal din campionatul judeţean dispută ultimele partide înainte de returul campionatului. Dacă până acum doar echipele care speră la promovare au jucat meciuri amicale, weekendul acesta abundă de fotbal. În doar 2 zile, nu mai puţin de 12 meciuri de fotbal se vor disputa în Teleorman şi în judeţele limitrofe.
Dacă FCM Alexandria şi Pamimai Videle îşi permit să facă “deplasări” înafara judeţului, celelalte echipe “se antrenează” între ele.
FCM Alexandria va face deplasarea la Mioveni acolo unde îşi va testa forţa împotriva celor de la CS Mioveni 2, iar Pamimai Videle se deplasează la Berceni, acolo unde o aşteaptă Progresul Cernica.
Returul campionatului judeţean de fotbal ediţia 2013-2014 se reia pe data de 1 martie. Cel mai tare meci din acest retur de campionat va avea loc pe data de 23 martie. Ocupanta primei poziţii a clasamentului la finalul turului, Sporting Roşiori va da piept cu ocupanta poziţiei secunde, Pamimai Videle. Disputa va avea loc pe terenul liderului. În tur meciul a fost egal, scor 1 la 1.
Şi etapa următoare, din data de 29 martie, va fi una decisivă în stabilirea campioanei judeţene. Echipa roşioreană va face deplasarea la Alexandria unde va da piept cu ocupanta locului 3 în clasament, FCM Alexandria. În turul de campionat echipa roşioreană s-a impus cu scorul de 3 la 2.
Ultimul mare derby al returului va avea loc pe data de 19 aprilie atunci când pe terenul Pamimaiului din Videle vor veni jucătorii FCM Alexandria. Meciul se anunţă unul echilibrat dacă luăm în calcul rezultatul din tur atunci când meciul a fost nul, scor 0 la 0. Ultimul meci din acest sezon va avea loc pe 7 iunie.
La finalul turului Sporting Roşiori a încheiat pe prima poziţie a clasamentului, la doar 3 puncte de Pamimai Videle şi la 4 de FCM Alexandria.

C. DUMITRACHE

Program meciuri amicale în acest weekend:
Sâmbătă, 15 februarie

Sporting Roșiori – Ajax Botoroaga – stadionul Robema din Roșiori – ora 11:00
Unirea Țigănești – Dunărea Zimnicea – stadionul din comuna Calomfirești – ora 11:00
Rapid Buzescu – Viaţă Nouă Olteni – stadionul din comuna Buzescu – ora 11:00
CS Mioveni 2 – FCM Alexandria – terenul sintetic din Mioveni – ora 11:30
FC Traian – ACS Seaca – stadionul din comuna Traian – ora 12:00
Astra Plosca – Metalul Peretu – stadionul Robema din Roșiori – ora 13:00
Unirea Brânceni – CS Vârtoape – stadionul din comuna Buzescu – ora 13:00
Spicpo Poroschia – Avântul Bragadiru – stadionul din comuna Calomfirești – ora 11:00
Pamimai Videle – Progresul Cernica – terenul sintetic din Berceni – ora 13:00

Duminica, 16 februarie
Metalul Peretu – Voinţa Salcia – stadionul Robema din Roșiori – ora 11:00
CS Vitănești – Progresul Nenciulești – stadionul din comuna Vitănești – ora 11:00
Victoria Drăgănești de Vede – C.S. Măldăeni – stadionul din comuna Drăgănești – ora 11:00