Visul primarului de la Vedea s-a împlinit! – Drumul Judeţean 601 F Albeşti – Nenciuleşti a fost modernizat, în urma unei investiţii de 14,4 milioane de lei

După foarte mulţi ani de aşteptări zadarnice, locuitorii comunei Vedea – în frunte cu ambiţiosul lor primar, Aurel Drăghici, şi-au văzut, iată, visul împlinit, în urma derulării unei investiţii însumând 14,4 milioane lei fiind consolidat şi asfaltat drumul judeţean ce face legătura între localităţile Albeşti şi Nenciuleşti. Un drum modern, cu două benzi de circulaţie, ce se întinde pe distanţa de 11,344 kilometri, ce va asigura condiţii foarte bune de circulaţie pentru locuitorii comunei Vedea, dar şi pentru ceilalţi participanţi la traficul rutier din această zonă. Pe acest drum modernizat se asigură accesul în condiţii civilizate, într-un timp mult mai scurt, a locuitorilor din zonă spre Alexandria şi Bucureşti, pe relaţia Nenciuleşti – Mavrodin.
Lucrările de modernizare s-au derulat, pe etape, în perioada 6 octombrie 2009 şi 18 septembrie 2013, banii pentru o astfel de investiţie fiind asiguraţi de către Consiliul Judeţean Teleorman. Inaugurarea oficială a drumului judeţean F 601 va avea loc joi, 31 octombrie 2013.
Chiar şi în condiţiile în care au avut atâta amar de vreme de aşteptat aprobarea unei astfel de investiţii de la nivel judeţean, locuitorii celor trei sate componente ale comunei Vedea parcă au şi uitat de necazurile pricinuite decenii de-a rândul de starea foarte proastă a drumului, astăzi apreciind cu atât mai mult finalizarea unei astfel de investiţii, care îi aduce ceva mai aproape de lumea civilizată. Localnicii au de-acum de ce să-i mulţumească Consiliului Judeţean Teleorman, care a făcut posibilă realizarea unei astfel de investiţii, dar şi primarului lor, Aurel Drăghici, mai ales pentru insistenţa de care acesta a dat dovadă ani de-a rândul pentru obţinerea finanţării necesare modernizării drumului judeţean F 601.

George ZAVERA

Despre autor