Vera și campania sa

Veronica Mitran Piticu, candidat al Organizației Județene Teleorman a Partidului Național Liberal la Primăria Alexandria, și-a prezentat programul, după care a plecat la pas prin oraș, să spună oamenilor ce își dorește pentru alexandreni.

”Astăzi, Vera Mitran, viitorul primar al municipiului Alexandria vine în fața dumneavoastră cu lucruri concrete, pe care PNL, împreună cu mine, ca președinte, împreună cu Guvernul Ludovic Orban, le vom duce la îndeplinire în această urbe frumoasă, municipiul reședință de județ, care din punctul meu de vedere a fost neadministrat de când PSD se află la conducerea Alexandriei”, a declarat Eugen Pîrvulescu, senator și președinteal Organizației Județene Teleorman.

La rândul ei, Vera Mitran critică modul în care este administat orașul de actualul primar: ”Pe ce mai cheltuiește primarul Drăgușin banii, pe reabilitarea termică a clădirii primăriei?; e adevărat, cu fonduri europene, dar dacă tot a scris un proiect, nu mai bine era unul care să ajute locatarii?”

Vera Mitran a vorbit și despre faptul că e timpul ca stânga să plece, fiindcă și-a dovedit neputința. ”Drăgușin a fost două mandate viceprimar, de trei mandate este primar, și mai vrea. Până când?”

Ioan DUMITRESCU