Vera Mitran: Alexandria are URGENT nevoie de lideri noi

”Pile, ineficiență și corupție. Sunt doar câteva dintre cuvintele pe care alexăndrinenii le folosesc atunci când vorbesc despre Primăria Alexandria”. Afirmația aparține candidatului PNL la Primăria Alexandria, Vera Mitran. Potrivit acesteia, reședința județului Teleorman se află la coada clasamentului atunci când vorbim despre siguranță, curățenie și liniște

Candidatul Partidului Național Liberal Teleorman pentru funcția de primar al municipiului Alexandria, Vera Mitran Piticu a lansat un atac fără precedent la adresa actualului edil, Victor Drăgușin. Aceasta îl acuză pe Drăgușin de ”sifonarea banului public” în interesul firmelor de partid ale PSD.

“Politizarea oricăror realizări, promisiunile neonorate, firmele căpușă, lucrări fără licitație, cu alte cuvinte sifonarea banului public, sunt doar câteva aspecte ce au dus la dezastrul pe care astăzi îl trăim cu toții.

Pe lângă asta, birocrația, lipsa de respect față de legi sau reguli și funcționarii selectați politic întregesc imaginea unui oraș care, în mai toate clasamentele, se află în partea de jos. Este nevoie de oameni tineri, de oameni implicați. Alexandria are urgent nevoie de lideri noi”, a spus Vera Mitran în cadrul unei conferințe de presă.

Potrivit acesteia, percepția alexăndrinenilor atunci când vine vorba despre “primăria ultimilor 10 ani” este despre ”pile, ineficiență și corupție”. Concluzia reiese în urma unei cercetări sociologice efectuată în reședința județului teleorman.

Vera Mitran Piticu este licențiată în Contabilitate-Finanțe și Drept. Acesta și-a prezentat pe scurt și programul electoral cu care vine în fața alexăndrinenilor. El este structurat pe necesitățile oamenilor.

Proiectele candidatului Vera Mitran, ca de altfel și ale celorlalți candidați, vom vorbi în numerele viitoare ale ziarului Mara.

C. DUMITRACHE