Vânătorul vânat

Un vânător a ajuns propriul său “vânat”. O greşeală uluitoare era să-l coste scump pe un vânător cu experienţă. Din cauza neatenţiei acesta s-a împuşcat în gamba piciorului stâng. A fost transportată de urgenţă la un spital din Bucureşti unde a fost diagnosticat cu o dublă fractură.
Accidentul s-a petrecut în acest weekend pe fondul de vânătoare numărul 43, Drăgăneşti Vlaşca. La finalul partidei de vânătoare, P. Aurel în vârstă de 47 de ani, emoţionat de numărul impresionant de capturi n-a mai fost atent în momentul în care a vrut să-şi descarce arma şi s-a împuşcat în picior.
“Cu prilejul efectuării cercetării la faţa locului s-a constatat că victima P.A. este membru vânător în cadrul A.V.P.S. Şoimul Bucureşti, deţine permis de armă, iar vânătoarea a fost executată în baza autorizaţiei de vânătoare, validă în ziua de 11.01.2014 pe fondul de vânătoare nr. 43 Drăgăneşti Vlaşca, la care participa.
Din cercetările efectuate până în prezent rezultă că victima a intenţionat să descarce arma, aceasta fiind orientată cu ţeava în jos, paralel cu piciorul stâng, moment în care arma s-a descărcat provocându-i leziuni prin împuşcare la nivelul gambei stânga.
Victima a fost transportată la Spitalul Floreasca, din municipiul Bucureşti cu diagnosticul dublă fractură gambă picior stâng produsă prin împuşcare”, se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman.
În cauză a fost întocmit dosar penal.

C. DUMITRACHE