Valentin Dragnea și-a retras finanțarea * Turris Turnu Măgurele se retrage din Liga a doua

Dacă anul trecut Turris Turnu Măgurele a fost la doar un minut de promovare în prima ligă, anul 2021 se anunță catastrofal pentru echipa fanion a județului.

Potrivit gsp.ro, Valentin Dragnea a decis „să închidă robinetul” și să lase echipa fără bani, ceea ce presupune retragerea echipei din competiție. Aceeași sursă îl citează pe Silviu Bogdan, managerul general al echipei, care a părăsit deja echipa: “Am plecat de la Turris. De comun accord am încheiat colaborarea. Am fost anunțat că sponsorul echipei și-a retras finanțarea. Săptămâna viitoare, cei care sunt acum la club vor trimite o hârtie oficială la FRF pentru retragerea din campionat. Îmi pare rău de această situație.”, a declarat acesta pentru Prosport.

Retragerea FC Turris din campionat va da peste cap clasamentul, deoarece rezultatele de până acum ale echipei vor fi anulate. Echipa era angrenată și în Cupa României, urmând să se înfrunte în optimile de finală cu Dunărea Călărași, meci care nu se va mai disputa în actualele condiții, echipa din Călărași având asigurată calificarea în sferturile de finală.

Șt. B.