Vacanța unui senator

Senatorul de Teleorman, Eugen Pârvulescu, președintele Organizației județene Teleorman a Partidului Național Liberal, afirmă că în vacanța parlamentară prilejuită de sărbătorile de iarnă, vacanță care durează până la începutul lunii februarie, domnia sa nu a fost decât în vacanță parlamentară, pe perioada respectivă existând o intensă activitate a partidului, iar dânsul, ca parlamentar, având mult de muncă în teritoriu. Astfel, săptămâna trecută, președintele PNL Teleorman s-a întâlnit cu Organizația municipală a liberalilor alexăndreni, urmând ca după aceasta să se întâlnească și cu organizațiile orășenești și municipale din celelalte orașe teleormănene, iar mai apoi cu organizațiile comunale din județ. Președintele Eugen Pârvulescu afirmă că liberalii din Teleorman se pregătesc de alegerile europarlamentare din acest an, propunându-și să ocupe cel puțin 12 locuri de europarlamentari, din cele 33 destinate țării noastre. Eugen Pârvulescu mai afirmă că din Teleorman nu există nici un candidat liberal la alegerile europarlamentare din anul 2019. Și chiar dacă lista candidaților liberali la alegerile europarlamentare din acest an nu au fost definitivată, și nici ordinea candidaturilor, până în momentul acesta și-au arătat intenția de a candida Crin Antonescu, fostul parlamentar de Teleorman, Vasile Blaga, Cristian Bușoi, Gheorghe Falcă, Siegried Mureșan, Adina Vălean și alții. Despre întocmirea listelor pentru alegerile europarlamentare din acest an, președintele PNL la nivel național, Ludovic Orban, a declarat că până acum se știe de 49 de candidaturi, și că pe data de 15 februarie se va definitiva lista candidaților și ordinea de pe listă.

Referindu-se și la o lege a amnistiei și grațierii, președintele PNL Teleorman, senatorul Eugen Pârvulescu afirmă că speră ca cei din coaliția de guvernare actuală, PSD-ALDE, să nu aibă tupeul să o promoveze. Eugen Pârvulescu este total împotriva unei astfel de decizii promovate prin Ordonanță de Urgență a Guvernului, iar în cazul introducii unui astfel de proiect legislativ în Parlamentul României, senatorul Pârvulescu ar vota împotrivă, la fel cum speră că ar vota toți senatorii și deputații liberali.

Referindu-se la bugetul de stat pe anul 2019, de care România nu beneficiază încă, senatorul liberal Eugen Pârvulescu afirmă că speră ca acesta să fie discutat în primele ședințe din Parlament, la începutul lunii februarie, după ce se va termina vacanța parlamentară. Oricum, senatorul Pârvulescu afirmă că este foarte clar că Partidul Social Democrat nu are banii necesari pentru a face bugetul.

Ioan DUMITRESCU