Urmașii Brătienilor

Deputatul Calotă Ică Florică a fost inițial liberal, apoi a trecut la Alianța Liberalilor și Democraților, îndeplinind funcția de președinte al Organizației Județene Teleorman, pentru ca mai apoi să se întoarcă în PNL, cu primarii și consilierii locali și județeni, deputatul afirmând la vremea respectivă că s-a întors la matcă. Acum Calotă Ică Florică mai vrea un mandat de deputat din partea PNL-ului, chiar dacă joi, 15 octombrie, lista candidaților teleormăneni nu fusese definitivată.

Ceea ce se știe cu siguranță este faptul că la Camera Superioară a Parlamentului candidează senatorul Eugen Pîrvulescu, președintele Organizației Județene Teleorman a Partidului Național Liberal, iar la Cameră pe primul loc se află Barbu Costel, secretarul general adjunct al Guvernului. De cine va fi urmat acesta rămâne de văzut. Poate fi deputatul Calotă Ică Florică, la fel de bine cum poate fi urmat de Florică Mara, prim vicepreședinte al Organizației PNL Teleorman.

Oricum liberalii au rămas stupefiați de demersul social-democraților de a o pune a doua pe lista candidaților la Senat pe Carmen Daniela Dan, cea care s-a remarcat prin represiunile violente din 10 august 2018. Pesediștii au uitat-o cu desăvârșire pe Viorica Vasilica Dăncilă, fost premier și președinte al PSD-ului, o altă pată neagră pe obrazul social-democraților, chiar dacă aceasta a făcut mai multe drumuri la primăria Alexandriei, spre a-i cere sprijin lui Victor Drăgușin.

Acum deputatul Calotă Ică Florică crede că alegerile parlamentare din 6 decembrie 2020 nu mai pot fi amânate și se vor desfășura în ziua de Moș Nicolae, care va aduce unora dulciuri, iar altora o nuielușă. Deputatul Calotă mai susține că liberalii teleormăneni vor obține trei fotolii în Camera Deputaților.

Ioan DUMITRESCU

Lasă un răspuns