UNPR, un partid deschis întotdeauna către cetăţeni

În ultima perioadă UNPR Teleorman şi-a mărit numărul de organizaţii locale şi implicit numărul de membrii şi simpatizanţi.
Aşa cum se ştie, la conducerea organizaţiei judeţene Teleorman a Uniunii Naţionale pentru Progresul României se află Florică Mara, căruia i s-au alăturat Samuel Calotă, în funcţia de vicepreşedinte, şi deputatul Alin Bucur, care ocupă funcţia de primvicepreşedinte. Printr-un efort susţinut şi continuu, noua conducere a partidului a reuşit să convingă din ce în ce mai multe persoane să vină alături de ei pentru a reuşi ca prin programele propuse să ajute judeţul să se dezvolte. Astfel, numărul de organizaţii locale şi încrederea teleormănenilor în ideile şi programele UNPR-ului au crescut.
De asemenea se vehiculează că în mai multe localităţi din judeţ se poartă discuţii privind trecerea şi altor organizaţii locale de la alte formaţiuni politice la UNPR.
Având în vedere vasta expertiză pe eşicherul politic a celor trei personalităţi judeţene de la conducerea UNPR Teleorman, surse din interiorul formaţiunii conduse de general Gabriel Oprea spun că şi alte persoane experimentate şi binecunoscute din politica teleormăneană îşi vor exprima public susţinerea faţă de UNPR.
Preşedintele organizaţiei, Florică Mara a ţinut să precizeze că ”UNPR, organizaţia judeţeană Teleorman, este un partid deschis întotdeauna către cetăţeni, toţi cei care doresc să vină alături de noi vor fi primiţi cu braţele deschise iar funcţiile în cadrul partidului, inclusiv cea de preşedinte, nu sunt bătute în cuie. Dacă va exista o altă persoană experimentată şi de o înaltă probitate morală care va dori să ocupe cea mai înaltă funcţie din partid, la nivel judeţean, indubitabil eu voi face un pas în spate.”
De asemenea, a subliniat că doreşte ca în fiecare lună să aibă întâlniri cu oameni de afaceri, agricultori, pensionari, toţi cetăţenii care întâmpină probleme ale sistemului birocratic, să le discute şi să le aducă la cunoştinţă şi celor de la Bucureşti, chiar şi în structurile Parlamentului României.
”Consider că cetăţenii au nevoie să le fie ascultate şi făcute cunoscute problemele, căci doar aşa acest judeţ va reuşi să se dezvolte şi sa-şi păstreze oamenii de valoare ACASĂ.”, a mai declarat Florică Mara.

B.P.