Un tren de călători a deraiat în Gara din Roșiori

Un tren de călători a deraiat în Gara Roșiori Nord. Două vagoane ale trenului IR 1597 au ieșit de pe șină. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în urma acestui eveniment.

Momente de panică în Gara din Roșiori! Un tren de călători care circula pe ruta București-Craiova a deraiat în apropiere de stația Roșiori Nord. Incidentul a avut loc miercuri seară, în jurul orei 21.30. Trenul care circula pe ruta București – Craiova a sărit de pe șine în zona macazului.

Trenul InterRegio IR 1597, operat de CFR Călători, a plecat din Bucuresti Nord, miercuri la ora 19:45. Acesta ar fi trebuit să anungă la Craiova la ora 22:58, însă călătoria a fost întreruptă de incidentul de la intrarea în stația Roșiori Nord.După ce trenul a deraiat, călătorii au fost informați că trebuie să-și continue drumul cu un alt mijloc de transport, deoarece problema nu poate fi remediată până joi dimineață. În urma deraierii acestui tren, alte trenuri, de pe ruta Timișoara – București, nu și-au putut continua drumul spre Capitală.

C. DUMITRACHE