Un teleormănean și-a pierdut viața într-un mod brutal

Grav accident rutier petrecut pe drumul care leaga municipiul Alexandria de Capitală. Un TIR care circula din direcţia Alexandria către Bucureşti a pătruns pe sens opus, după ce anvelopa stânga faţă i-a explodat, intrând în coliziune frontală cu un autoturism, condus de un teleormănean. În urma impactului şoferul autoturismului, în vârstă de 42 de ani, a decedat.

”Am fost solicitați pentru a interveni la un accident rutier produs în localitatea Cornetu, județul Ilfov. După sosirea echipajelor la locul solicitării s-a constatat că în accident erau implicate un tir și un autoturism marca Peugeot 406, iar în urma impactului a fost acrosat și un alt turism, marca Opel Corsa, staționar.

În urma accidentului a rezultat o victimă încarcerată (șoferul autoturismului Peugeot), conducătorul tirului nesuferind traumatisme. La locul solicitării au fost mobilizate o autospecială de stingere cu apă și spumă, o autospecială de descarcerare, precum și elicopterul SMURD.

Din nefericire pentru șoferul autoturismului acroșat, care, la sosirea echipajelor prezenta leziuni incompatibile cu viața, nu s-a mai putut face nimic, medicul de pe elicopter constatând decesul acestuia”, a transmis purtătorul de cuvânt al ISU Giurgiu.

Conducătorul TIR-ului are 52 de ani şi este din Crevedia (Dâmboviţa). Acesta nu consumase alcool.

Poliția a deschis dosar penal pentru ucidere din culpă.

C.DUMITRACHE