Un teleormănean infectat cu Sars-cov 2 a ieșit pe stradă pentru că s-a plictisit în casă

Un teleormănean s-a ales cu dosar penal după ce a părăsit locuința deși era infectat cu noul coronavirus. Acesta le-a spus polițiștilor că a ieșit să se plimbe fără să coboare din autoturism, deoarece s-a plictisit în locuință.

Polițiștii din Videle au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor în cazul unui bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitate, care, deși testat pozitiv pentru COVID-19, a părăsit domiciliul.

La data de 21.11.2020, în contextul verificării persoanelor aflate în izolare sau carantină la domiciliu, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Videle au depistat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din localitate, testat pozitiv pentru COVID-19, care a părăsit domiciliul, cu autoturismul, declarându-le polițiștilor că a ieșit să se plimbe fără să coboare din autoturism, deoarece s-a plictisit în locuință.

În cauză a fost întocmit dosar penal, cercetările fiind continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Videle.

C. D.