Un tânăr a murit într-un accident rutier, alți trei sunt în spital

Teribilism și inconștiență. 5 tineri au vrut să experimenteze senzații tari. Din păcate au reușit, dar cu prețul unei vieți.

Nefericitul eveniment s-a produs în jurul orei 3 dimineața, pe drumul care face legătura între localitatea Balta Sărată și Roșiorii de Vede. La volanul autoturismului se afla un tânăr fără permis. Speriat, dar și fără experiență în condus, a tras cu putere de volan, a derapat și s-a răsturnat.

”În timp ce un tânăr în vârstă de 18 ani domiciliat în municipiul Rosiorii de Vede, județul Teleorman conducea un autoturism pe DJ 612, în zona spitalului TBC, a pierdut controlul autoturismului si a derapat în afara părţii carosabile, răsturnându-se”, se arată într-o informare a Poliției Teleorman.

Echipajul de poliție de care tânărul s-a speriat a anunțat imediat accidentul, iar la fața locului și-au făcut apariția, în cel mai scurt timp, trei ambulanțe și un echipaj SMURD.

Din păcate, în urma impactului, un tânăr de doar 17 ani a murit, iar alte trei persoane se află în stare gravă la Spital. Medicii sosiți la fața locului au încercat să-l resusciteze pe tânăr, dar au fost nevoiți să-i declare decesul.

„Ca urmare a accidentului rutier produs a rezultat decesul unui minor în vârstă de 17 ani din comuna Peretu și rănirea altor trei tineri de 15,17 si 18 ani, aceștia fiind trasportaţi la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale”, mai spun polițiștii.

Singurul care a scăpat nevătămat în urma accidentului în care un tânăr de doar 17 ani și-a pierdut viața este chiar șoferul, cel care a provocat această nenorocire. Pe numele acestuia s-au deschis mai multe dosare penale pentru omor din culpă și conducere fără permis.

Conducătorul auto a fost testat alcooscop, rezultatul fiind negativ.

C. DUMITRACHE