Un singur dosar, admis la concursul pentru un post de șofer pe ambulanță, la substația Turnu Măgurele

În urma selecției dosarelor depuse pentru ocuparea unui post temporar vacant de șofer autosanitară II pentru substația Turnu Măgurele a fost admis un singur dosar. Concursul este organizat de SAJ Teleorman, iar etapa de depunere a dosarelor de înscriere în concurs a avut loc până la data de 18 decembrie 2018. Selecția dosarelor s-a făcut în data de 19 decembrie.

Candidatul admis în urma selecției dosarelor va susține proba scrisă a concursului în data de 28 decembrie, la ora 10:00, la sediul SAJ Teleorman, din Alexandria. Potrivit unui comunicat de presă postat pe site-ul SAJ Teleorman, la maxim patru zile lucrătoare de la susținerea probei scrise și probei practice, după caz, va fi susținut interviul. Data exactă a susținerii interviului va fi afișată în aceeași zi în care vor fi postate rezultatele la proba scrisă.

Pentru înscrierea în concurs, candidații trebuie să fie posesori de permis de conducere pentru șofer profesionist valabil pentru autovehiculele din categoriile B și C, să aibă diplomă de bacalaureat și vechime de 3 ani ca șofer profesionist.

M. MEILĂ