Un număr de 37 de pensionari își tratează afecțiunile medicale în stațiuni balneoclimaterice

În zilele următoare, un număr de 37 de pensionari și alte persoane beneficiare ale sistemului de asigurări sociale din Teleorman vor pleca să-și trateze afecțiunile medicale de care suferă în unele din stațiunile balneoclimaterice de pe întreg cuprinsul țării. Numărul mic de pensionari care au solicitat bilete de tratament în această perioadă se datorează pandemiei de coronavirus, anul trecut, de exemplu, în cele două serii din luna iulie beneficiind de tratament în stațiunile balneare 499 de teleormăneni.

După cum precizează conducerea Casei Județene de Pensii Teleorman, fiecare din cei 37 de beneficiari de bilete de tratament se va prezenta în staţiunea balneoclimaterică la data înscrisă pe biletul repartizat, în intervalul 10-15 iulie 2020. Biletele de tratament au fost obţinute de la Casa Județeană de Pensii Teleorman la solicitarea beneficiarilor, ținându-se seama de recomandarea medicilor specialişti sau a medicilor de familie.

În staţiunile balneoclimaterice, persoanele beneficiare de bilete de tratament și recuperare medicală sunt cazate în hoteluri şi vile de două şi trei stele. Posesorii de bilete de tratament vor beneficia de servicii medicale în stațiunile Amara, Bala, Buziaș, Olănești și Pucioasa.

George ZAVERA