Un nou accident cu victime pe Șoseaua de Centură a Alexandriei

Șoseaua de Centură a municipiului Alexandria face noi victime. După ce în urmă cu doar 3 zile o femeie și-a pierdut viața, iar alta se zbate între viață și moarte, alte persoane cad victime ”drumului morții”!

O familie, soț și soție, au ajuns la spital fără să aibă vreo vină. Aceștia circulau cu un autoturism pe Șoseaua de Centură a Alexandriei, în apropiere de localitatea Mavrodin, când au fost loviți în plin de un autoturism.

Polițiștii din Alexandria au fost sesizați cu privire la faptul că pe raza localității Mavrodin s-a produs un accident rutier soldat cu victime omenești. În baza sesizării, la fața locului s-a deplasat echipa operativă din cadrul Biroului Rutier Alexandria care a efectuat cercetări.

Aceștia au stabilit că este vorba despre un tânăr în vârstă de 20 ani din localitatea Nenciulești. Acesta conducea un autoturism pe DJ 703, în localitatea Mavrodin, din direcția Buzescu către Călinești, iar la intersecția cu DJ 601 F (șoseaua de centură a Alexandriei), la efectuarea virajului la stânga nu a acordat prioritate de trecere unui autoturism care circula regulamentar din sens opus, intrând în coliziune cu aceasta.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto și a soției acestuia, ocupanți ai mașinii care circula regulamentar.

Ambii conducători auto au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „vătămare corporală din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

C.D.