Un notar public a fost jefuit în faţa casei

Străzile alexăndrene sunt din ce în ce mai nesigure. Un notar public a fost jefuit în plină stradă. Distinsa notăriţă se întorcea de la piaţă, iar în apropierea casei a fost atacată de către doi indivizi necunoscuţi. Aceştia au trântit-o la pământ şi i-au smuls geanta de pe umăr după care au fugit. Din fericire, evenimentul a fost filmat de camerele de luat vederi ale casei notăriţei, iar până la descoperirea atacatorilor nu mai este decât un pas.
Poliţiştii alexăndreni au stabilit că ”T. Magdalena în momentul în care a încercat să descuie poarta de acces în curtea locuinţei sale din strada Constantin Brâncoveanu , a fost atacată de către doi tineri care au împins-o din spate, au trântit-o la pământ şi i-au smuls geanta de pe umăr după care au fugit pe strada Alexandru Ghica, în direcţia străzii Bucureşti. Din cauza faptului că a fost împinsă, partea vătămată s-a lovit cu capul de poarta metalică de acces în curtea locuinţei sale, suferind leziuni minore.
Partea vătămată nu poate să ofere semnalmente cu privire la cei doi suspecţi întrucât aceştia purtau glugă pe cap, poate doar să precizeze că erau tineri”, se arată într-un comunicat al IPJ Teleorman.
În cauză a fost întocmit dosar penal, efectuându-se cercetări cu privire la identificarea acestora în vederea tragerii la răspundere penală.
Potrivit victimei, în geanta furată se aflau 200 de lei şi mai multe documente.

C.D.