Un minor, beat criță, a făcut accident cu un autoturism

17 ani, beat criță, la volanul unui autoturism. O combinație care putea fi fatală.

Un tânăr de 17 ani a ajuns la spital după ce a fost implicat într-un accident rutier. După ce a băut mai multe pahare cu vin, tânărul a luat mașina părinților și a vrut să ”dea o tură” cu aceasta. Din cauza alcoolului, vitezei, dar și a lipsei de experiență la volan, a provocat un accident rutier din care își putea pierde viața.

”Un minor în vârstă de 17 ani din comuna Drăcșănei, a condus un autoturism pe DJ 701, din comuna Poeni către comuna Siliștea. Într-o curbă la dreapta a pierdut controlul volanului și a părăsit partea carosabilă, intrând într-un stâlp de curent.

În urma accidentului a rezultat rănirea conducătorului auto care a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Totodată, din cercetările efectuate a reieșit faptul că conducătorul auto nu deține permis de conducere și se afla în stare vădită de ebrietate, neputând fi testat cu aparatul alcooltest, dar i-au fost recoltate două probe de sânge în vederea stabilirii alcolemiei”, se arată într-o informare de presă a Poliției Teleorman.

Pe numele tânărului a fost întocmit dosar penal pentru ”vătămare corporală din culpă și conducere fără permis”.

C. DUMITRACHE