Un magazin de pâine din Alexandria a fost jefuit

Panică în Alexandria. O vânzătoare din Alexandria este în stare de şoc după ce a fost ameninţată cu un cuţit. Totul s-a derulat ca la carte. Mai întâi, bărbatul s-a asigurat că în magazin nu e nimeni, şi-a tras căciula pe ochi, iar cu fularul şi-a acoperit gura şi probabil sub ameninţarea unui cuţit a reuşit să plece din magazin cu suma de peste 1800 lei.
Un bărbat înarmat a jefuit un magazin de pâine din Alexandria. Mai întâi bărbatul a ameninţat vânzătoarea magazinului, după care a fugit cu suma de 1820 lei.
”D. Florentina din Alexandria a sesizat organele de poliţie cu privire la faptul că în seara zilei de 10 februarie, în jurul orelor 18:50, în timp ce se afla în magazinul SC Intim (Germino) de pe strada Libertăţii, situat între blocurile 1502 – 1503 (zona 1 Mai) a intrat un bărbat îmbrăcat în haine negre, cu un fes negru cu dungi aurii şi faţa acoperită până la nivelul nasului cu un fulat închis la culoare.
Persoana în cauză, sub ameninţarea unui obiect dur, despre care femeia nu poate oferi cu exactitate detalii, a sustras suma de 1820 lei din sertarul mesei de serviciu profitând de faptul că în magazin nu se aflau şi alte persoane”, ne-a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole.
Vânzătoarea ameninţată este şi acum în stare de soc, dar încearcă să-i ajute pe oamenii legii să întocmească un cerc de suspecţi.
Trebuie precizat faptul că magazinul cu pricina era dotat cu sistem de alarmă, dar vânzătoarea n-a reuşit să apese butonul de panică.
Poliţiştii au întocmit în acest caz un dosar penal pentru tâlhărie, singura necunoscută fiind atacatorul.
Ziarul nostru a tras mai multe semnale de alarmă cu privire la faptul că străzile din judeţul Teleorman sunt tot mai nesigure. Concluzia aceasta a fost trasă după numărul tot mai mare al teleormănenilor prinşi pe stradă înarmaţi cu arme albe. Cuţite de diferite dimensiuni, bâte de baseball şi bricege. Acestea sunt cele mai frecvente “accesorii” cu care teleormănenii ”precauţi” sau ”războinici” sunt depistaţi de oamenii legii pe străzile din judeţ.

C. DUMITRACHE