Un fost jucător al Rulmentului Alexandria o va arbitra pe Barcelona

Finul familiei Babadac, arbitrul Cristi Lixandru (33 de ani) a fost delegat la meciul Barcelona – Malaga, ce se va disputa duminică, de la ora 22:00.
Lixandru a vrut să devină fotbalist, dar s-a îndrăgostit de meseria de arbitru. Ca jucător de fotbal a trecut prin vestiarele echipelor Jiul Petroşani, Minerul Lupeni, UMT/Electrica Timişoara, Astra II, Metalul Filipeşti, Rulmentul Alexandria şi Juventus Bucureşti.
În ţară a arbitrat în mai multe judeţe, printre care şi Teleorman. ”În Teleorman am arbitrat meciuri importante în Liga a IV-a, care mi-au dat încredere să mă prezint la examenul de promovare pentru Divizia C, în 2002. Deşi am obţinut o medie peste 9.50, din “fericire” nu am reuşit să promovez, fiind şi jucător activ şi dorind să continui cariera de fotbalist”, a spus Lixandru.
Când vine vorba despre prieteni ai fruierului, Lixandru vorbeşte cu mândrie despre familia Babadac.
”Ţin legătura cu mai mulţi arbitri printre care şi naşul meu Ionuţ Babadac (fost coleg la Teleorman şi fost asistent în lotul A) şi soţia lui Cristina (fosta colegă la colegiul de arbitri din Petroşani şi arbitru FIFA), care ne-au şi vizitat şi cu care am petrecut sărbătorile de iarnă de anul trecut”, a adăugat Lixandru.

C. DUMITRACHE