Un copil de 2 ani a fost victima unui accident rutier

O clipă de neatenție se putea transforma într-o tragedie. Un copil de doar doi ani și jumătate a ajuns la spital în urma unui accident rutier. Acesta se afla pe bancheta din spate a unui autoturism condus de mama lui. Un șofer neatent nu a acordat prioritate de trecere autoturismului condus de femeie și i-a lovit în plin.

Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că în Municipiul Roşiorii de Vede, la intersectia străzilor Sfânta Vineri cu Mihai Bravu, s-a produs un accident rutier.

Totul s-a întâmplat din cauza unui bărbat în vârstă de 58 ani ani din comuna Peretu. Acesta conducea o autoutilitară, iar la intersecția strazilor Sfânta Vineri cu Mihai Bravu, nu a acordat prioritate unui autoturism condus regulamentar de o femeie în vârstă de 32 ani din Roşiorii de Vede.

Din accident a rezultat rănirea unei minore în vârstă de 2 ani şi şase luni, pasageră pe bancheta din spate în autoturismul care circula regulamentar, minoră care a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Conducătorii auto implicați în accident au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatul fiind 0,00 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de ”vătămare din culpă”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

C. DUMITRACHE