Un autoturism s-a ciocnit de un tir! O persoană a murit, iar alta a fost încarcerată

Grav accident rutier produs pe drumurile din județul Teleorman. Un autoturism s-a izbit frontal de un tir. Impactul a fost atât de puternic încât autoturismul s-a făcut ”acordeon”. Șoferul a rămas prins între fiarele contorsionate. Din păcate pentru unul dintre pasageri nu s-a mai putut face nimic, medicii declarând decesul.

Accident rutier pe DN65A, între localitățile Putineiu și Băduleasca. Un autoturism s-a ciocnit violent de un tir. La sosirea echipelor de intervenție la fata locului au fost găsite 2 victime, bărbați de peste 60 de ani, șoferul încarcerat, conștient, cu multiple traumatisme, iar cel de al doilea, pasagerul din dreapta, în stop cardiorespirator.

Conform protocolului, echipajul medical al Ambulanței Teleorman și paramedicii SMURD au efectuat manevre de resuscitare persoanei în stop cardiorespirator, însă fără niciun rezultat.

Cealaltă persoană a fost scoasă de pompieri cu ajutorul accesoriilor de descarcerare, ea având membrele inferioare prinse sub bordul mașinii. A fost preluată de echipajul medical, stabilizată și transportată la Spitalul Județean din Alexandria.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă. Aceștia au preluat cazul pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

C.C.DUMITRACHE