Ultimele zile de campanie

În ultimele zile de campanie electorală pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020, candidații tuturor partidelor pentru funcția de primar, de președinte al Consiliului Județean, de consilieri locali, aleargă să convingă electoratul propriu să le dea votul, dar mai ales alegătorii din taberele adverse.

Veronica Mitran Piticu, candidatul Organizației Județene Teleorman a Partidului Național la Primăria Alexandria, nu face excepție și străbate străzile municipiului reședință de județ explicând oamenilor care sunt planurile sale de dezvoltare a orașului. ”Copiii nostri merită mai mult. Ca mamă vreau să le ofer copiilor mei o șansă pentru un viitor. Ca primar vreau să le ofer tuturor copiilor din Alexandria această șansă. Îmi doresc ca toți elevii să aibă parte de educație demnă de secolul 21, așa că vom dota grădinițele și școlile cu tehnologie modernă de predare și învățare.

Pentru prevenirea abandonului școlar, și ca să luăm o grijă de pe umerii părinților, vom pune în practică trei măsuri extrem de importante și cerute de comunitate: gratuitate pentru mesele copiilor din grădinițele publice; gratuitate pentru programele after school și ajutor la învățătură; dublarea burselor de merit, un sprijin important pentru copiii buni la învățătură.

Vreau să păstrăm tinerii în Alexandria. Dar ei nu pot rămâne dacă nu au locuri de muncă bine plătite și oportunități de dezvoltare. Ce voi face ca primar? Voi crea pachete de facilități personalului”, susține Vera Mitran, aflată în ultimele zile de campanie.

Ioan DUMITRESCU