Tupeu de ”bizon” teleormănean

Subiectul ”bizonilor” din trafic care parchează aiurea nu se încheie niciodată. Nu le pasă că blochează accesul pietonilor sau îngreunează deplasarea celorlalţi conducători auto. Pur şi simplu aleg să-şi bată joc de tot ceea ce-i înconjoară şi să calce în picioare şi ultima rămăşiţă de bun simţ. Este şi cazul unui conjudeţean care a ales să-şi parcheze maşina în mijlocul unei intersecţii din Alexandria, exact pe trecerea de pietoni.
Nu i-a păsat că traficul în intersecţia cu pricina a fost aproape blocat, iar şoferii care treceau prin zonă trebuiau să ocolească maşina care le bloca trecerea, iar pietonii erau nevoiţi să facă slalom pe lângă maşina sa pentru a traversa.
Culmea este că, la scurtă vreme, deşi intersecţia era aproape blocată din cauza şoferului iresponsabil, un alt bizon şi-a lăsat maşina în drum, dar pe cealaltă parte a trecerii de pietoni.
Poate este de înţeles faptul că într-o zi de vineri parcările din centrul municipiului Alexandria sunt mult prea puţine, dar să laşi maşina pe trecerea de pietoni pentru trei sferturi de oră pentru a-ţi face cumpărăturile nu este normal.
Sperăm ca oamenii legii să-i ”premieze” pe şoferii iresponsabili, mai ales pentru faptul că numerele de înmatriculare ale acestora sunt vizibile şi din satelit. Pentru a sări în sprijinul poliţiştilor le spunem că Dacia Logan are numărul de înmatriculare TR 03 UBZ, iar BMW-ul este înmatriculat tot în judeţul nostru şi are numărul TR 04 SLC.

V.D.T.