Trei voluntari teleormăneni din cadrul programului ”Salvator din pasiune”, implicați într-o acțiune umanitară

Trei voluntari din cadrul programului ”Salvator din pasiune” derulat de ISU Teleorman participă, în perioada 01-05 octombrie 2018, la o acțiune umanitară desfășurată în localitatea Cumpăna, județul Constanța. Alături de colegi din întreaga țară, cei trei voluntari teleormăneni s-au implicat în acțiunea de voluntariat de construire accelerată a 8 case în 5 zile, denumită BIG BUILDING 2018, eveniment organizat de Habit for Humanity România.

Acțiunea a fost organizată în localitatea Cumpăna, județul Constanța, unde mii de familii au fost lovite de inundațiile din iulie 2018, iar apa le-a luat agoniseala de-o viață și le-a năruit orice speranță.

Pe această cale, reprezentanții ISU ”A.D. Ghica” Teleorman le mulțumesc celor trei voluntari teleormăneni, Prună Florian, Casapu Alina și Veneticu Adriana Mădălina, pentru modul în care au ales să se implice în rezolvarea problemelor celor aflați în dificultate, pentru spiritul lor civic altruismul și responsabilitatea față de semeni, ei constituind adevărate modele pentru cei din comunitatea din care fac parte.

Programul “Salvator din pasiune”, derulat la nivelul ISU Teleorman este deschis tuturor celor care vor să învețe cum să-și ajute semenii în situații de urgență.

M. MEILĂ