Tot mai mulţi hoţi, prinşi în ultimele zile

În ultimele zile, poliţiştii teleormăneni au depistat nouă persoane suspectate de comiterea unor infracţiuni de furt. Pe numele acestora au fost întocmite dosare penale.
Poliţiştii din municipiul Turnu Măgurele efectuează cercetări faţă de S. Gabriel de 45 de ani şi I. Gheorghe de 46 de ani, ambii din Turnu Măgurele, pentru săvârşirea infracţiunii de „violare de domiciliu” şi „distrugere”, motiv pentru care le-a fost întocmit dosar penal, după ce P. Mihaela, din localitate, a sesizat poliţia cu privire la faptul că în curtea locuinţei sale se află două persoane necunoscute.
Poliţiştii din Roşiorii de Vede, sesizaţi de către C. Iuliana cu privire de faptul că fiului său în vârstă de 10 ani i-a fost furat telefonul mobil, au efectuat verificări, în urma cărora a fost identificat suspectul infracţiunii de furt, în persoana lui V. Vasile de 48 de ani, din Roşiorii de Vede, prejudiciul fiind recuperat şi predat părţii vătămate.
O altă cauză având drept obiect comiterea unei infracţiuni de furt a fost instrumentată de poliţiştii Secţiei numărul 4 de poliţie rurală Roşiorii de Vede. Aceştia au fost sesizaţi de către S. Gheorghe din municipiul Alexandria cu privire la faptul că, în perioada 1-09.02.2014, persoane necunoscute au pătruns în locuinţa sa din comuna Crîngeni, de unde i-au sustras mai multe bunuri de uz casnic, provocându-i un prejudiciu de circa 1000 lei.
În baza celor sesizate, poliţiştii au efectuat cercetări în urma cărora au fost identificaţii suspecţii infracţiunii: C. Marian de 36 de ani şi P. Ionuţ de 25 ani, ambii din comuna Crîngeni.
Prejudiciul a fost recuperat parţial şi predat părţii vătămate.
Poliţiştii din municipiul Turnu Măgurele au surprins în flagrant pe strada Portului din localitate trei minori, R.A. de 16 ani, din comuna Furculeşti, A. I. de 16 ani şi N. V. de 13 ani, ambii din Turnu Măgurele, în timp ce dislocau tablă de pe conductele de agent termic, asupra lor fiind găsite 9 bucăţi de tablă galvanizată. Prejudiciul creat urmează a fi comunicat ulterior de către Serviciul Public de Termie din cadrul Primăriei Turnu Măgurele.
Şi poliţiştii din oraşul Videle au identificat un suspect furt, în persoana lui C. Cătălin de 19 ani din Tătărăştii de Jos. Acesta este suspect de faptul că, în perioada 01-25.12.2013, a spart locuinţa lui N. Cornel din comuna Tătărăştii de Jos, de unde a sustras bunuri în valoare de 1100 lei. O parte din bunurile sustrase au fost găsite la locuinţa acestuia şi restituite părţii vătămate.
Un caz de flagrant au rezolvat poliţiştii postului de poliţie din comuna Drăcşănei, care l-au prins pe M. Costel de 39 de ani din comuna Drăgăneşti de Vede în timp ce sustrăgea material lemnos din Pădurea Dernita, satul vechi, şi îl transporta cu un atelaj hipo.
Materialul lemnos a fost ridicat în vederea continuării cercetărilor, urmând a fi cubat pentru stabilirea cantităţii acestuia de către persoane competente din cadrul Ocolului Silvic Roşiorii de Vede, prejudiciul urmând a fi stabilit ulterior.

D.P.