Toate unitățile de învățământ din Turnu Măgurele, Călinești, Didești, Mârzănești și Scrioaștea vor funcționa în scenariul roșu

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, întrunit în şedinţă extraordinară în data de 19 octombrie 2020, la convocarea preşedintelui, a hotărât modificarea scenariului de funcționare pentru anumite unități/instituții de învățământ din județul Teleorman, începând cu data de 20.10.2020.

Modificările sunt următoarele: Liceul Teoretic Piatra și structurile Școala Gimnazială Piatra și Grădinița cu Program Normal Piatra de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Școala Gimnazială Orbeasca și structurile Grădinița cu Program Normal nr. 3 Lăceni, Școala Gimnazială nr. 3 Lăceni, Grădinița cu Program Normal nr. 2 Orbeasca de Jos, Școala Gimnazială nr. 2 Orbeasca de Jos și Grădinița cu Program Normal nr. 1 Orbeasca de Sus de la scenariul 2 (galben) la scenariul 1 (verde); Școala Gimnazială Săceni și structura Grădinița cu Program Normal Săceni, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 3 (roșu); Școala Gimnazială Viișoara și structura Grădinița cu Program Normal Viișoara, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Școala Gimnazială Nenciulești și structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Nenciulești și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Păru Rotund, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Școala Gimnazială Bujoreni de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Structura Grădinița cu Program Normal Mavrodin de la Școala Gimnazială Mavrodin, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Structura Grădinița cu Program Normal Ștorobăneasa de la Școala Gimnazială „Vasile Racottă” Ștorobăneasa de la scenariul 2 (galben) la scenariul 1 (verde) și menținerea scenariului 2 (galben) pentru Școala Gimnazială „Vasile Racottă” Ștorobăneasa; Școala Gimnazială Drăgăneștii de Vede cu structurile Grădinița cu Program Normal nr.1 Drăgănești de Vede și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Văcărești de la scenariul 2 (galben) la scenariul 3 (roșu); Școala Gimnazială Sfințești cu structura Grădinița cu Program Normal Sfinţeşti de la scenariul 3 (roșu) la scenariul 1 (verde); Școala Gimnazială Tătărăștii de Jos cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Tătărăștii De Jos, Grădinița cu Program Normal nr. 2 Zlotești, Grădinița cu Program Normal nr. 3 Slăveşti și Grădinița cu Program Normal nr. 4 Negrenii De Sus de la scenariul 1 (verde) la scenariul 2 (galben); Clasa a IV- a, de la Școala

Gimnazială Trivalea Moșteni, de la scenariul 1 (verde) la scenariul 3 (roșu); Structura Grădinița cu Program Normal nr. 2 Blejeşti, de la Școala Gimnazială Blejești, de la scenariul 2 (galben) la scenariul 3 (roșu); Școala Gimnazială Purani cu structurile Grădinița cu Program Normal nr. 1 Puranii De Sus și Grădinița cu Program Normal nr. 2 Purani de la scenariul 2 (galben) la Scenariul 1 (verde); toate unitățile/instituțiile de învățământ (preșcolar, primar, gimnazial, liceal, postliceal, profesional), din localitățile: Turnu Măgurele, Călinești, Didești, Mârzănești și Scrioaștea vor funcționa pe scenariul 3 (roșu): participarea tuturor preşcolarilor şi elevilor la activităţi/lecţii online.

Celelalte unități/instituții de învățământ din județul Teleorman vor funcționa potrivit scenariilor stabilite prin hotărârile CJSU anterioare.

Această hotărâre a fost transmisă, prin Secretariatul Tehnic Permanent, membrilor Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Teleorman, Ministerului Afacerilor Interne, Ministerului Educației și Cercetării și tuturor unităților de învățământ din județ vizate, prin Inspectoratul Școlar Județean Teleorman.

Cornelia RĂDULESCU