Tineri prinși la volan fără pemis de conducere

Pe drumurile patriei circulă tot mai mulți șoferi fără permis de conducere. Aceștia își pun atât viața în pericol, dar și a celorlalți participanți la trafic. În ultimele ore, oamenii legii din Teleorman au prins doi șoferi care nu aveau dreptul de a conduce.

Polițiștii din cadrul Secției nr. 13 Poliție Rurală Smârdioasa au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis de conducere și efectuează cercetări în cazul unui tânăr din localitatea Șoimu, comuna Smârdioasa, care ar fi condus un autoturism pe DJ 506B, deși nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

La data de 30 septembrie, în jurul orei 00:40, polițiștii care se aflau în serviciul de patrulare pe raza comunei Izvoarele au depistat un tânăr care conducea un autoturism pe DJ 506B fără a poseda permis de conducere.

S-a procedat la interogarea bazelor de date ale Poliției Române, stabilindu-se faptul cătănărul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Cercetările continuă în cadrul dosarului penal întocmit de către polițiști.

C. D.