Tineri prinși înarmați pe stradă

Polițiștii din Turnu Măgurele au organizat și executat o acțiune pe raza municipiului pe linia prevenirii și combaterii infracțiunilor stradale și ilegalităților în domeniul silvic. Cu acest prilej au fost aplicate 8 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.900 lei.

În cadrul acțiunii a fost depistat în flagrant în incinta unei societăți comerciale situate pe Bulevardul Independenței din localitate un bărbat în vârstă de 32 de ani din Turnu-Măgurele, având asupra sa un cuțit tip briceag.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetării sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “portul fără drept de obiecte periculoase”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

Și polițiștii din Videle au organizat o acțiune similară în zona localurilor de alimentație publică. Oamenii legii au aplicat 7 sancțiuni contravenționale în valoare de 2.740 lei.

Printre neregulile constate, exemplificăm cazul unui tânăr în vârstă de 18 ani din Videle care în timp ce se afla în incinta unei societăți comerciale situate pe strada Republicii avea asupra sa un cuțit.

În cauză a fost întocmit dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “portul fără drept de obiecte periculoase”, urmând a se propune soluție prin Parchet.

C.D.