Teleormănenii s-au făcut remarcați la Cupa României de Karate SKDUN

21 de medalii au obținut karatiștii teleormăneni la Cupa României de Karate SKDUN. Sâmbătă, 14 mai, la sala ”Apolo” din capitală au avut loc întrecerile Cupei României la Karate SKDUN, sub egida Federației Române de Arte Marțiale și sub atenta supraveghere a lui Shihan Aurel Patru 7 dan. Competiția a reprezentat principalul criteriu de calificare și selecție pentru Campionatele Mondiale de Karate SKDUN, desfășurat în luna octombrie în Bulgaria.

Competiția s-a desfășurat pentru copii, minicadeți, cadeți și juniori la toate categoriile de vârstă, la concurs participând aproximativ 740 de sportivi, de la 30 de cluburi din întreaba țară.

Clubul teleormănean s-a deplasat cu un numar de 23 de sportivi, toți având o prestație foarte bună, însă 17 dintre aceștia au obținut medalii. Totalul medaliilor a fost de 21 dintre care: 6 aur, 1 argint și 14 bronz.

Medalie de aur au câștigat: Cristea Iannis la proba de Kata individual si Sambon Kumite; Rac Kevin -Sambon Kumite; Carjaliu Andrei -Kata Individual; Gavanescu Stefan -Kata Individual; Enache Mugurel- Kata Individual.

Medalie de argint: Badea Andrei-Kata Individual.

Medalie de bronz: Schiopu Mario-Sambon Kumite; Craciun Gabriel-Kata Individual; Magureanu Justian-Kata Individual și Sambon Kumite; Manolea Eduard-Kata Individual; Constantin Eduard-Kata Individual; Micu Alin-Kata Individual; Rac Kevin-Kata Individual; Carjaliu Andrei-Sambon kumite; Anton Catalin-Kata Individual; Dinca Alexandru-Kumite Individual; Melintescu Cristina-Kata Individual; Porojan Valentin-Kata Individual.

Chiar dacă nu au reușit să se impună pe podium,o prestație foarte bună au avut-o și Matei Feleaga, Dragoș Pană, Maria Dincă și Vlad Iordan, la probele de kata și kumite, și sperăm că vor avea performanțe mult mai bune la următoarea competiție.

L. DAN