Teleormănenii încep să respecte măsurile de protecție

Locuitorii din județul Teleorman au început să respecte măsurile de protecție. Oamenii legii spun că tot mai puține persoane sunt iresponsabile.

Polițiștii teleormăneni au fost în teren în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță publică, protejării patrimoniului și drepturilor și libertăților persoanelor, răspunzând nevoilor cetățenilor.

Polițiștii au intervenit la peste 270 de evenimente, dintre care nu mai puțin de 250 au fost sesizate pe numărul unic pentru apeluri de urgență – 112.

Totodată, în urma activităților preventive desfășurate, pentru neregulile constatate polițiștii au aplicat peste 590 de sancțiuni contravenționale în valoare aproximativ 160.000 de lei, au reținut 31 de permise de conducere și au retras șase certificate de înmatriculare pentru diferite abateri de la normele privind circulația pe drumurile publice.

De asemenea, polițiștii rutieri au intervenit în cazul a patru accidente rutiere (Drăgănești-Vlașca, Orbeasca, Smârdioasa, Troianul) soldate cu rănirea a șase persoane și au întocmit opt dosare penale pentru infracțiuni comise la regimul rutier (dintre care șapte pentru conducere sub influența alcoolului), iar cei din structurile de ordine publică au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de violență în familie (Beciu).

În contextul prezentat au fost efectuate și activități de informare și verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară impuse de autorități pentru prevenirea și combaterea infectării, precum și limitarea răspândirii virusului SARS-CoV-2.

C.D.