Teleormăneni cercetaţi pentru înşelăciune

Doi bărbaţi din Teleorman sunt cercetaţi de către poliţiştii din Corabia pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune. Suspecţii, Marian P., de 43 ani şi Gheorghe P., de 75 ani, ambii din localitatea Videle, ar fi vândut porumb stricat la preţuri mari şi, mai mult, nici nu deţineau documente legale care să ateste calitatea produselor.
Poliţiştii din cadrul Birourilor de Investigare a Fraudelor şi de Ordine şi Siguranţă Publică din structura Poliţiei oraşului Corabia i-au depistat pe bărbaţi, în urma mai multor sesizări, în timp ce vindeau porumb boabe în 17 saci confecţionaţi din hârtie cu greutatea individuală de 10 kilograme, pe care erau inscripţionate mărcile „porumb Oltul” şi „porumb Fundulea 376”.
O cantitate semnificativă din porumbul de consum, de culoare roşiatică, a fost vândută de către bărbaţi la preţul de 100 lei sacul.
Astfel au fost înşelaţi mai mulţi cetăţeni din judeţul Olt, prejudiciul creat ajungând la 1000 lei. Banii au fost recuperaţi de către poliţişti şi restituiţi părţilor vătămate, iar întreaga cantitate de porumb găsită asupra suspecţilor la momentul controlului a fost ridicată în vederea cercetărilor.

M. MEILĂ