Teatru la Cinema: Stand-up Comedy cu Cosmin Bighei

Încă o noutate de Teatru la Cinema, conceptul inedit care aduce spectacole de teatru în sălile cinematografelor din centrele comerciale: Cosmin Bighei vine la Alexandria cu un spectacol de Stand-up Comedy.

Inaugurat și la Happy Cinema din Winmarkt Alexandria în luna decembrie a anului trecut, Teatru la Cinema a adus până în prezent doar spectacole pentru copii în Alexandria. Lucru care se va schimba însă de duminică, 10 februarie, de la ora 20:00, când este programat primul spectacol dedicat publicului adult: Stand-up Comedy cu Cosmin Bighei.

Cunoscut publicului larg pentru participările sale la emisiunile „iUmor” și „Românii au talent”, Cosmin Bighei este unul dintre comedianții aflați în plină ascensiune în acest moment.

Cosmin Bighei invită spectatorii la o călătorie printre stereotipurile care împânzesc universul urban. Un drum pavat cu auto-ironie şi umor inteligent care duce oriunde şi nicăieri.

Un bilet la spectacolul de stand-up costă 35 de lei și poate fi cumpărat online sau de la casa de bilete a cinematografului. Următorul spectacol dedicat publicului adult din Alexandria este „Rendez-vous with Magic”, un show de magie cu Cristina Strecopîtov, programat în data de 6 aprilie.

Cornelia RĂDULESCU