Sute de polițiști și jandarmi se vor asigura că avem un sfârșit de an liniștit

Măsuri suplimentare pentru asigurarea unui climat de ordine, linişte şi siguranţă publică pe întreg teritoriul județului Teleorman. Poliţişti vor acţiona pentru prevenirea şi combaterea oricăror evenimente care ar putea afecta liniştea cetăţenilor şi pentru a interveni atunci când sunt sesizaţi cu privire la comiterea unor fapte antisociale.

Măsuri speciale pentru asigurarea unui climat de ordine şi siguranţă publică vor fi întreprinse inclusiv în noaptea de Revelion.

Efective de poliţişti vor fi prezente în toate localităţile teleormănene. La aceste acţiuni vor lua parte şi importante efective de jandarmi. Încă de ieri, în Alexandria, dar şi în celelalte municipii şi oraşe din Teleorman pe străzi, îndeosebi în zonele aglomerate, s-a făcut simţită prezenţa unor grupe de lucrători din cadrul serviciului de intervenţie rapidă, cunoscuţi de populaţie sub numele de mascaţi.

Poliţiştii din cadrul Serviciului de Poliţie Rutieră veghează pe întreaga reţea de drumuri din Teleorman în vederea fluidizării circulaţiei şi prevenirii evenimentelor rutiere, acţionând totodată, potrivit competenţelor pe care le au, pentru depistarea şoferilor care conduc cu viteză sau sub influenţa băuturilor alcoolice. În vederea prevenirii excesului de viteză, radarele vor fi prezente pe principalele artere rutiere din întregul judeţ.

C. DUMITRACHE