Ştrandul Vedea şi-a redeschis porţile

Ştrandul Vedea din Alexandria a ieşit cu bine din ”iarnă” şi şi-a redeschis porţile. Mai mult decât atât, cu ocazia zilei de 8 martie, municipalitatea a pregătit şi o surpriză doamnelor şi domnişoarelor care vor să facă mişcare, intrare gratuită în incinta complexului.
Ştrandul Vedea a ieşit din ”revizia” de iarnă şi îşi aşteaptă clienţii. După ce a funcţionat continuu pe timpul verii trecute, ştrandul avea nevoie de o revizie generală. Instalaţiile au fost verificate şi, în unele cazuri schimbate, unele părţi ale complexului renovate, pentru ca sezonul estival să găsească ştrandul ca nou.
Programul de funcţionare este normal, de la ora 10:00 până 21:00, iar biletul de intrare este de 10 lei. Pentru ziua de 8 martie, municipalitatea a pregătit şi o surpriză doamnelor şi domnişoarelor din Alexandria. Acestea pot intra gratuit în incinta complexului pentru a se relaxa în bazin, jacuzzi sau saună.
”Primăria Municipiului Alexandria, prin Administraţia Domeniului Public anunţă că de la data de 01 martie s-a redeschis Complexul Ştrand Vedea. Tarifele au rămas la acelaşi nivel din anul 2013. Sâmbătă, 8 martie pentru doamne şi domnişoare intrarea este liberă”, se arată într-un comunicat al Primăriei Alexandria.
Ştrandul Vedea a fost inaugurat începutul lunii iunie a anului 2011 şi a fost una dintre cele mai mari investiţii realizate în reşedinţa judeţului în ultimii ani. Pentru realizarea investiţiei Primăria Alexandria a cheltuit peste 8 milioane de lei, dar acest proiect era necesar întrucât în municipiu nu mai exista au ştrand de 20 de ani. Biletul de intrare la bazin este 10 lei, iar pe timpul vacanţei de vară elevii care au obţinut premiul I la şcoală au gratuitate. Aceştia pot intra în baza unor legitimaţii personalizate, făcute de primărie.

C. DUMITRACHE