Ștrandul Vedea își redeschide porțile

Ştrandul Vedea a ieşit din ”revizia” de iarnă şi îşi aşteaptă clienţii. După ce a funcţionat continuu pe timpul verii trecute, ştrandul avea nevoie de o revizie generală. Instalaţiile au fost verificate şi, în unele cazuri schimbate, unele părţi ale complexului renovate, pentru ca sezonul estival să găsească ştrandul ca nou.

Deschiderea oficială va avea loc pe 1 mai,. Cu această ocazie, municipalitatea a pregătit şi surprinse tuturor celor care se vor afla în incinta complexului cu această ocazie.

”Primăria Municipiului Alexandria anunță cetățenii interesați că începând cu 01 mai 2017 se va redeschide Complexul de Agrement Vedea (ștrand). Cu această ocazia intrarea este liberă pe tot parcursul zilei.

Membrii și voluntarii Consiliului Local al Tinerilor din Alexandria vă așteaptă cu o mulțime de surprize, concursuri și premii la “MAREA bălăceală”, pe 01 mai 2017.

La concursuri pot participa toți cetățenii, indiferent de vârstă”, se arată într-o informare a Primăriei Alexandria.

Premiile constau în articole sportive.

Ştrandul Vedea a fost inaugurat începutul lunii iunie a anului. Biletul de intrare la bazin este 10 lei, iar pe timpul vacanţei de vară elevii care au obţinut premiul I la şcoală au gratuitate. Aceştia pot intra în baza unor legitimaţii personalizate, făcute de primărie.

C. DUMITRACHE